© 2024 – vve070.nl.

Ons concept

Deskundige ontzorging van kleine VvE's. Dat is waar we voor staan.

Of u nou in Laakkwartier, Bezuidenhout of ergens anders woont: bij ons staat elke klant centraal. Dat is waarom we aansturen op een goed functionerende VvE, en zorgen we bijvoorbeeld ieder jaar voor een bijgestelde onderhoudsprognose. Maar we doen veel meer dan dat. 

Administratie

Als VvE is het belangrijk om een goede (financiële) administratie bij te houden. U wil dat uw buren ook netjes meebetalen, en dat alle uitgaven transparant worden weergegeven in de jaarrekening.

VvE 070 werkt de lopende administratie dagelijks bij, en alle inkomsten en uitgaven zijn direct terug te zien in ons online klantportaal.

Wij beheren de bankrekeningen, incasseren de ledenbijdrage, doen betalingen namens de VvE en stellen ieder jaar de jaarrekening op.

Daarnaast beheren we de actuele ledenlijst en bewaren we relevante documenten in uw digitale dossier.

pexels-anete-lusina-4792288

Onderhoud

Misschien wel het belangrijkste doel van de VvE is de instandhouding van het gebouw. Dit gebeurt door onderhoud nauwkeurig te plannen en door hiervoor vooraf te sparen. 

Onze specialisten zorgen ieder jaar voor het bijstellen van de onderhoudsprognose. Dit is een document dat laat zien wanneer er onderhoud verwacht wordt, en wat de kosten daarvoor zullen bedragen.

Op basis van dit document wordt jaarlijks het spaarbedrag vastgesteld in de begroting, om te voorkomen dat u onverwacht moet bijbetalen.

Verduurzaming

Samen gebouwen verduurzamen. Daar gaan we voor!

Na een eerste schouw doen wij aanbevelingen over hoe we uw gebouw duurzamer en veiliger kunnen maken. We doen een 0-meting en maken een renovatievoorstel waarbij de leidraad is dat we achterstallig onderhoud op praktische wijze combineren met duurzame maatregelen.

Is de VvE het eens met ons voorstel? Dan vragen wij namens de VvE een lening aan bij het VvE Fonds Den Haag om de werkzaamheden te bekostigen.

pexels-los-muertos-crew-8853502
pexels-jopwell-1325766

Bestuur

Wij treden op als statutair bestuurder van uw VvE. Zo is er nooit sprake van belangenverstrengeling, en is uw VvE onafhankelijk vertegenwoordigd.

Als bestuurder zorgen wij voor de verzekering van uw gebouw tegen bijvoorbeeld brand- en waterschade. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een (digitale) vergadering voor alle eigenaars. In deze vergadering kunnen de eigenaars besluiten nemen over het beheer.

Aanvullende diensten

Naast onze beheerdiensten hebben wij prijsafspraken met schoonmaakbedrijven, glazenwassers, riool-ontstoppingsbedrijven en verzekeraars. 

Wij bieden als enige VvE beheerder in Nederland de optie om bepaalde diensten tegen een gunstig tarief bij ons rechtstreeks af te nemen. Alles meteen geregeld tegen goede voorwaarden.

pexels-tima-miroshnichenko-6195104

Interesse ?

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, vraag dan graag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.