© 2023 Portiekbeheer.

Ons concept

Deskundige ontzorging van kleine VvE's. Dat is waar we voor staan.

Of u nou in Den Haag, Rotterdam of ergens anders woont: bij ons staan woongenot en onderhoud centraal. Dat is waarom we aansturen op een goed functionerende VvE, en zorgen we bijvoorbeeld ieder jaar voor een bijgestelde onderhoudsprognose. Maar we doen veel meer dan dat. 

Administratie

Als VvE is het belangrijk om een goede (financiële) administratie bij te houden. U wil dat uw buren ook netjes meebetalen, en dat alle uitgaven transparant worden weergegeven in de jaarrekening.

Portiekbeheer Nederland werkt de lopende administratie dagelijks bij, en alle inkomsten en uitgaven zijn direct terug te zien in ons online klantportaal.

Wij beheren de bankrekeningen, incasseren de ledenbijdrage, doen betalingen namens de VvE en stellen ieder jaar de jaarrekening op.

Daarnaast beheren we de actuele ledenlijst en bewaren we relevante documenten in uw digitale dossier.

pexels-anete-lusina-4792288

Onderhoud

Misschien wel het belangrijkste doel van de VvE is de instandhouding van het gebouw. Dit gebeurt door onderhoud nauwkeurig te plannen en door hiervoor vooraf te sparen. 

Onze specialisten zorgen ieder jaar voor het bijstellen van de onderhoudsprognose. Dit is een document dat laat zien wanneer er onderhoud verwacht wordt, en wat de kosten daarvoor zullen bedragen.

Op basis van dit document wordt jaarlijks het spaarbedrag vastgesteld in de begroting, om te voorkomen dat u moet bijbetalen.

Daarnaast zijn wij 24 uur per dag bereikbaar voor calamiteiten.

Verduurzaming

Het verduurzamen van uw gebouw is in de laatste jaren steeds belangrijker geworden. Door beschikbare subsidies en leningen is het voor VvE's steeds aantrekkelijker om deze stap ook daadwerkelijk te maken.

Wat denkt u van zonnepanelen, dakisolatie of kunststof kozijnen met HR++ glas? 

Bij Portiekbeheer Nederland kijken onze ervaren beheerders hoe eventuele duurzame maatregelen te combineren zijn met planmatig onderhoud. Dat scheelt vaak kosten, en verbetert uw wooncomfort.

Door ons beheerde VvE's komen doorgaans in aanmerking voor een lening via het Duurzaamheidsfonds Den Haag en het nationaal warmtefonds.

pexels-los-muertos-crew-8853502
pexels-jopwell-1325766

Bestuur

Wij treden op als statutair bestuurder van uw VvE. Zo is er nooit sprake van belangenverstrengeling, en is uw VvE onafhankelijk vertegenwoordigd.

Als bestuurder zorgen wij voor de verzekering van uw gebouw tegen bijvoorbeeld brand- en waterschade. Daarnaast organiseren wij jaarlijks een (digitale) vergadering voor alle eigenaars. In deze vergadering kunnen de eigenaars besluiten nemen over het beheer.

Tot slot zorgen we dat iedereen zich aan de regels houdt die gelden volgens het splitsings- of huishoudelijk reglement.

Aanvullende diensten

Naast onze beheerdiensten hebben wij prijsafspraken met schoonmaakbedrijven, glazenwassers, riool-ontstoppingsbedrijven en verzekeraars. 

Wij bieden als enige VvE beheerder in Nederland de optie om bepaalde diensten tegen een gunstig tarief bij ons rechtstreeks af te nemen. Alles meteen geregeld tegen goede voorwaarden.

pexels-tima-miroshnichenko-6195104

Interesse ?

Indien u geïnteresseerd bent in onze diensten, vraag dan graag een geheel vrijblijvende offerte aan. Wij nemen zo snel mogelijk contact met u op.

×

Hallo!

Wij zijn bereikbaar op (085) 06 07 220.

× Contact