© 2024 – vve070.nl.

VvE 070 is hét loket voor kleine VvE's op zoek naar betrouwbaar en goed VvE beheer in Den Haag

Uw VvE beheren? Wij kunnen het!

VvE 070 is dé specialist in het beheren van kleinschalige Verenigingen van Eigenaars (VvE's) in Den Haag en omstreken. Wij richten ons hierbij met name op vastgoed in vooroorlogse wijken, en helpen eigenaren achterstallig onderhoud weg te werken en waar mogelijk panden meteen te verduurzamen.

Waarom VvE 070?

Onze ervaren professionals hebben jarenlange ervaring en schenken persoonlijke aandacht aan iedereen. Iedere klant telt, groot of klein. Samen met u kijken wij hoe we uw pand toekomstbestendig maken terwijl we u ontzorgen van alle dagelijkse VvE zaken. Met ons betaalbare full-service concept heeft u al vanaf € 10,- per maand geen omkijken meer naar uw VvE. Vraag daarom meteen een vrijblijvende offerte aan!

voorna

Transformeer uw vereniging (VvE)

Samen met u ontwikkelen wij een plan om uw gebouw op efficiënte wijze te onderhouden en te verbeteren. Voor prettig en betaalbaar wonen.

Onderhoud en duurzaamheid

De Meerjarenonderhoudsprognose (MJOP) wordt jaarlijks bijgesteld. Op basis van deze prognose worden er onderhoudsvoorstellen opgemaakt.

We kijken daarbij actief naar mogelijkheden om onderhoud en verduurzaming te combineren om optimaal gebruik te kunnen maken van subsidies en leningen. Het uitgangspunt is dan ook om regulier onderhoud te combineren met duurzame maatregelen.

Slapende VvE?

Bent u lid van een slapende VvE? Dan loopt u allerlei risico's. Er is bijvoorbeeld een grote kans op onderverzekering, en daarnaast zal uw gebouw waarschijnlijk niet worden onderhouden. Dit maakt uw woning minder geld waard.

VvE 070 kan VvE's gratis activeren bij afname van de standaard dienstverlening. Dat scheelt u een hoop tijd en geld. Daarnaast weet u zeker dat alles meteen goed geregeld wordt. 

Uw VvE moet in zijn geheel overstappen. Dit betekent dat u samen met uw mede-eigenaars in een vergadering dat besluit moet nemen. Vraag daarom eerst een offerte bij ons aan, zodat u deze gezamenlijk kunt bespreken.

Weet u niet helemaal hoe dit werkt? Wij bieden een kosteloze overstapservice waarmee we helpen met het opzeggen van uw huidige overeenkomst en de overname van de administratie.

Het is van tevoren niet te zeggen wat uw periodieke bijdrage zal zijn. Op basis van de doorlopende kosten en het verwachtte onderhoud maken wij een begroting. Deze leggen wij ieder jaar opnieuw ter goedkeuring voor aan alle leden.

Wij proberen uw bijdrage altijd zo gunstig mogelijk te maken op basis van de huidige situatie.

Wellicht worden er momenteel geen vergaderingen georganiseerd, of is uw VvE nog helemaal niet opgericht. Geen zorgen! Ook hier kunnen wij u mee helpen.

Vraag bij ons naar de mogelijkheden. Onze specialisten staan voor u klaar.