© 2024 – vve070.nl.

Voor beleggers en vastgoedbeheerders

Als belegger of vastgoedbeheerder wil u grip op uw portefeuille. De onvoorspelbare aard van de VvE kan daarin zorgen voor onverwachte verassingen. Bij Portiekbeheer Nederland doen we het anders.

Wij zetten ons in voor een stabiele en goed functionerende VvE. Hierbij is de rode draad dat er een juiste balans moet zijn tussen de VvE-bijdrages en uit te voeren onderhoud. Het compromis vinden we in een gebalanceerde onderhoudsprognose, zonder overmatige uitgaven.

Vast aanspreekpunt

Portiekbeheer Nederland begrijpt de wensen van beleggers en vastgoedbeheerders en wil graag hun betrouwbare partner zijn. We weten dat het belangrijk is om controle te houden over uw portefeuille en snel te kunnen schakelen wanneer dat nodig is.

 

Onze accountmanager speciaal voor beleggers en vastgoedbeheerders en fungeert als hun directe aanspreekpunt. Als er problemen zijn of er zich noodsituaties voordoen, staat de accountmanager klaar om direct actie te ondernemen en oplossingen te bieden. 

Master-account

Wij begrijpen de behoeften van beleggers en vastgoedbeheerders en willen het gemak en de efficiëntie vergroten. Daarom bieden we de mogelijkheid van een masteraccount in ons digitale klantportaal.

 

Met het masteraccount heeft u een centraal overzicht van al uw bezittingen. U hoeft niet langer te jongleren met verschillende inloggegevens voor elk afzonderlijk bezit. Met één login kunt u al uw eigendommen beheren en alle relevante informatie inzien.

Investeringsoverzicht

Bij Portiekbeheer Nederland streven we naar transparantie en gemak voor onze klanten. Daarom bieden wij een jaarlijkse geconsolideerde Meerjarenonderhoudsprognose (MJOP) voor al uw bezittingen.

 

De geconsolideerde MJOP geeft u inzicht in de verwachte kapitaaluitgaven (CAPEX) voor de komende jaren. Dit is een belangrijk hulpmiddel bij het plannen en budgetteren van onderhoudswerkzaamheden. U krijgt periodiek een duidelijk overzicht van de te verwachten kosten over uw gehele portefeuille, zodat u voorbereid bent en geen onaangename verrassingen tegenkomt.

Servicekosten

Bij Portiekbeheer Nederland helpen we bij het inzichtelijk maken van belastbare servicekosten per appartement. Wij kunnen u jaarlijks voorzien van een overzicht van gemaakte servicekosten per appartementsrecht.

 

Ons ervaren team zorgt voor een duidelijke geconsolideerde opgaaf van servicekosten in MS Excel format. Neem vandaag nog contact met ons op voor meer informatie.

Vertegenwoordiging

Wij begrijpen dat u niet altijd aanwezig kunt zijn tijdens de Algemene Ledenvergaderingen van de VvE. Daarom bieden we de mogelijkheid om een doorlopende volmacht te ondertekenen.

 

Met een doorlopende volmacht geeft u ons de bevoegdheid om u te vertegenwoordigen tijdens de ALV. Dit betekent dat u erop kunt vertrouwen dat uw belangen worden behartigd, zelfs als u niet persoonlijk aanwezig kunt zijn. 

 

Buitengewone besluiten, zoals grote onderhoudsuitgaven, worden altijd vooraf met u worden besproken. Deze besluiten vereisen uw expliciete goedkeuring.